חדשות ברסלב » חדשות קיבוץ ראש השנה תשפ"ז • מיזם חדש בשם "אומן שלי" יוצא לדרך לקראת ראש השנה תשפ"ז ומבקש לחבר את כלל הציבור לשותפות רחבה למען צורכי רבבות הנוסעים לקיבוץ הקדוש באומן • בשבועות האחרונים התקיימו כינוסים שונים, וגם: הפעילויות החדשות שמתוכננות כבר לראש השנה הקרוב:

לקראת ראש השנה תשפ"ז יוצא לדרך מיזם חדש בשם "אומן שלי", המבקש לרתום אנשי עשייה, ארגונים ואת כלל אנ"ש חסידי ברסלב למען צורכי רבבות העולים לקיבוץ הקדוש באומן.
המיזם מבקש לעורר תנועה של אכפתיות ואחריות כלפי הקיבוץ, ולהביא ליותר סדר, מידע, הכוונה ותיאום בתחומים השונים הנוגעים לציבור הנוסעים.
מאחורי "אומן שלי" עומדים פעילים ויזמים, בשיתוף פעולה עם גורמים העומדים מאחורי ארגונים שונים. בין מובילי המיזם נמצאים ר' מרדכי גוטליב – יו"ר ארגון 'לטייל בתורתו' ומייסד היכל התורה באומן, ור' נחמן בנשעיה, המוכרים במשך שנים בפעילותם הציבורית ובעשייה למען אנ"ש.
במיזם מדגישים כי המטרה אינה לבוא במקום הארגונים והיוזמות הרבות שכבר פועלים באומן, אלא להיפך: לחבר כוחות, לסייע לעשייה הקיימת ולרתום יכולות ומשאבים נוספים למען כלל באי הקיבוץ.
כחלק מפעילות המיזם, נערכו בשבועות האחרונים מפגשים שונים, במטרה לבחון כיצד ניתן לרתום את היכולות, הניסיון והמשאבים הקיימים בידיהם של כלל העסקנים לטובת רבבות הנוסעים. במהלך הכינוס עלו צרכים שונים הקיימים בימי הקיבוץ ונבחנו אפשרויות לשיתוף פעולה של כלל הגורמים הפועלים בשטח.
בשבועות האחרונים החל "אומן שלי" גם בפעילות להגברת המודעות לכבוד הקיבוץ ולאחריות של כל אחד מהמשתתפים כלפי הנעשה בקיבוץ וצורכי הכלל.
במקביל נערכים במיזם לקראת ראש השנה הקרוב עם שורה של פעילויות בתחומי המידע, הסדר והשירות לציבור, שחלקן צפויות להיחשף בתקופה הקרובה.
ב"אומן שלי" אף פנו בימים האחרונים לארגונים ולבעלי יוזמות שכבר פועלים לטובת הנוסעים לאומן, וביקשו מהם ליצור קשר ולעדכן על תחומי הפעילות ועל צרכים שבהם ניתן לסייע, תחת הכותרת: "פועלים לטובת הקיבוץ? אומן שלי שותף איתכם!"
את המיזם כולו מלווה הקריאה: "רבי, הריני מוכן ומזומן בשבילך", מתוך מטרה לעורר בלב כל אחד מאנ"ש את ההבנה כי השמירה על כבוד הקיבוץ הקדוש והדאגה לצרכי רבבות הנוסעים, הן חלק בלתי נפרד מההתקשרות האישית של כל אחד לרבינו.





